Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

A já zase žádám tímto Vás, pane Kadeřábku, abyste odstoupil z funkce voliče.:-P

Vy jste volil Zemana (trvdíte to, ale kdo Vám může věřit, když volby jsou tajné?) a teď zjišťujete, že jste volil špatně a chcete to zpětně změnit. Je tedy zjevné, že na funkci voliče nemáte, tato funkce přesahuje Vaše schopnosti. Pak je na místě tuto funkci nadále nevykonávat.

12 11
možnosti
JT

Tak zadat muzete presidenta o cokoliv. Stejne to nejspis nebude cist.

1 0
možnosti
SB

Dalo by se s mnohým souhlasit, kdybyste neopomínal skutečnost, že v tom případě by museli odstoupit všichni prezidenti a všechny vlády všech evropských zemí. Nebo Vy, poane autore, snad víte o nějaké zemi, která neobchoduje s Čínou a nedováží z ní laciné šunty místo toho, aby je sice dráže, ale také kvalitněji vyráběla na svém vlastním území?

Prostě mnohé z toho, co píšete, rozhodně není specialitou České republiky.

11 1
možnosti
SB

A ještě jedna věc: Třeba s těmi botami a s tím dovozem, který kritizujete: To není otázka pro prezidenta republiky. Výroba a obchod už není v rukách státu, nýbrž soukromých společností. Aby se tomuhle nešvaru dalo zabránit, musely by zgruntu být předělány zákony tak, aby bylo možno na tyto dovozy z Číny uvalit vysoká cla nebo embargo, ale to by opět mělo dopady na mezinárodní politiku ve vztazích s Čínou, navíc by se to muselo konzulrovat s celou Evropou, protože jse s nimi za prvé propojeni společnými smlouvami a za druhé by nemělo cenu, abychom to řešili sami, neboť by lidem stačilo vyjet pět kilometrů za hranice a levné čínské boty by si koupili, v prvním slovenském, polském, rakouském nebo německém mestečku za našimi hranicemi.

8 1
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik