Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P56a92v85e80l 35B40a80c49í22k

27. 1. 2013 22:02

Idnes člověk může čít jen proto, aby zjistil co si myslí Kalousek.;-D Jinak na ODS,  Klause a ČSSD mají články jak Rudé právo.;-D

0 0
možnosti

P43e58t50r 74J42a26n15s65k81y

27. 1. 2013 18:50

pane zamyslete se nad tim ze svym blogem zdarma propagujete a zvysujete ctenost idnes potazmo mfd..

0 1
možnosti

To je velice trefné R^

15 0
možnosti

Výborně napsáno !R^R^

Mně vždy stačí první slova moderátora či ještě spíše moderátorky ve zprávách na ČT 1 po předpovědi počasí a už přepínám kanál nebo TV vypnu.

11 0
možnosti
Foto

Máte v zásadě pravdu. Jen si myslím, že soudný čtenář už objektivitu u českých médií léta neočekává.

16 0
možnosti

M55a48r83e65k 82Š53i12m86o43n

27. 1. 2013 12:15

Pan autor se ptá, proč čte čtenář zavedené zpravodajské servery. Tak to já odpovím - jistě ne proto, aby v nich nalezl objektivní (nezaujatá) stanoviska a komentáře. Pan autor bohužel chyběl na výuce českého jazyka v páté třídě, když se probíraly slohové útvary. Kdyby nechyběl, věděl by, že stanovisko ani komentář samozřejmě nemůže a ani nemá být objektivní a to prostě z podstaty tohoto slohového útvaru. Nechme teď stranou problematičnost samotného požadavku na objektivitu, ale alespoň rámcově "objektivní" může být médium v kategorii zpravodajství. Tzn. nemělo by například o jednom z kandidátů informovat lživě atp. To se, domnívám se, nestalo, a pokud ano, rád se nechám poučit, kdy a v jakém médiu k tomu došlo. Vedle zpravodajství a zcela mimo něj zde pak máme již zmíněná stanoviska a komentáře - zcela subjektivní, a to přiznaně subjektivní, endorsements jsou běžné v celém civilizovaném světě, vydává je The Economist, vydává je Financial Times, tak proč by je nemohly vydávat třeba HN? Že v našem prostředí (myšleno v prostředí plném blbců) tyto endorsements působí kontraproduktivně, protože je blbci mylně považují za jakousi "propagandu" a už natruc se jimi nebudou řídit, to je věc druhá. To ale těm médiím může být vcelku jedno, ona acela správně vyjádřila svůj názor a není důvod, aby na tom příště něco měnila.EUR^

3 10
možnosti

Bylo by dobré připomenout, že novináři a Zeman jsou v konfliktu už od doby jeho premierování a pamětníci výroků o hnoji a póvlu vědí, kdo ten konflikt vyvolal..

3 9
možnosti

Souhlasím, že tento krátký článek je výborný, popsal katastrofální úroveň médií u nás. Divím se, že ještě nerezignovali někteří šéfredaktúrci. Podobné články jsou mnohem fundovanější, než ty výmysly profesionálů.R^

19 0
možnosti
Foto

Toto chování je u našich médií dlouhodobým standardem. Je dobře, že to již lidé pochopili a berou propagandu s rezervvou.

16 0
možnosti

Když si vzpomeneme, že nám média před prvním kolem vnucovala finále Fischer-Zeman a dlouho se mluvilo o Zemanovi jako o kandidátovi s největší šancí, tak bych to tak tragicky neviděl. I Klaus před volbami prohlásil, že nám "prezidenta bez pochyby vyberou média".. Nebo že by se mýlil.. ;-)

1 7
možnosti
Foto

Virtuální kandidát Fischer byl vytvořen lidmi, organizujícími volbu p.Schwarzenberga. Záběrně vybrali tohoto kandidáta, který pak byl v závěru 1.kola plánovitě odstřelen.

11 1
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik