Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M52i55l70o15š 65F40i51a62l54a

22. 1. 2013 15:59

Chlapče, vzhledem k tomu, že jste se narodil v roce 1976 víte prd, co je opravdový stalinismus, komunistická zvůle a útlak pro odlišné politické názory. Zkuste se zeptat rodičů, co si museli zažít a jak to vypadá, když jste perzekuovaný pro svůj názor. Volte si koho chcete, nikdo Vám dnes už nemůže přikázat že někoho z nich volit musíte a to je samo o sobě pro mojí generaci něco tak neuvěřitelného, že si to neumíte ani představit. Samo sebou, že na kandidáty na nějakou vysokou funkci se vždycky nalepí množství různých šašků, více či méně nepřijatelných ale srovnávat např. pana Stránského s panem Šloufem bych opravdu nechtěl.

0 1
možnosti

a o kolik vice toho vite o tech dvou panech, nez co jste si precetl v mediich?

ono je to docela slozite pokud nevidite lidem do hlavy ... pravdu mate v tom, ze ona svoboda vyjadrit svuj nazor je skvela .. lec panove ktery shodily Dejdara a pote co si uvedomili ze by tim dali trumf do rukou protikandidata Zemana a stronovali to, udelali nesmirnou koninu .. a hodne to pripominalo normalizaci .. a je jen otazka, zda ona omluva nebyla nutna kvuli profilu pana knizete

1 0
možnosti
Foto

Ano, za týmem pana Schwarzenberga plíživě vyukuje totalita. Rv

7 4
možnosti

Pan Stránský už přiznal svou chybu a omluvil se.Myslíte,že jsem "znanipulovaný" proto, že pana Zemana už dobrých patnáct let vůbec nemusím a jeho návrat do politiky nechci?

4 4
možnosti

http://zpravy.idnes.cz/z-vysociny-pochazi-i-zena-zemana-ktera-se-muze-stat-prvni-damou-pvv-/domaci.aspx?c=A130115_1877143_jihlava-zpravy_mkk

Tu bych chtěl mít na Hradě!  Jakto, že se o ní nepíše? Stačilo by podle toho, co je k dispozici. Jen to by naše žurnalistická fronta musela chtít trochu číst a nebýt líná. A asi hlavně  - to prostě nesmí, jak tak sleduji cvrkot.

3 2
možnosti

Mě nepřipadá že je tady zdivočelá antizemanovská země. To co pan Stránský  vyřkl, za to se taky omluvil. To se tady nepíše, ale jinak si pište co chcete rád si to přečtu. :-)

3 5
možnosti

J13a30n 16K58r64a59u40s

21. 1. 2013 18:00

Nedejte na ty dole - napsal jste to hezky a odvážně. A myslíte vlastní hlavou, ne nějakým mediovymytým implantátem. R^ Karma.

10 5
možnosti

Vy tak můžete moralizovat.8-oRv

3 6
možnosti

Zkuste si projít na diskuzi fanatickou dehonestační kampaň, která dělá demagogicky z KS nacistu, sudeťáka, blbce, degenerovanýho, světovládnýho spiklence, politického turistu, vyčítá mu, že má ženu cizinku, že je bohatý, nebo že byl vyhnán z této země.. Argumenty, kterými by měly být jen politické kroky a chyby téměř absentují. Zatímco z druhé strany nezaznívá kritika jeho politického turismu, který je větší, jeho alkoholismu nebo nevábného zjevu. Povětšinou se argumentuje jeho politickými pakty, rozhodnutími, mafiány nebo podivnými privatizacemi. Zkuste něco přečíst a pak můžete hodnotit, kdo je zdivočelý.. :-/

7 8
možnosti

"kritika jeho politického turismu" Proč furt píšete o Schwarzenbergovi. Takový politický přeběhlík, až hanba.

7 3
možnosti

Třeba by pomohl čípek na uklidnění, nebo podle rady páně Baptisty omývat přirození vlažnou vodou.

7 2
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik